Iartă în fiecare zi!
Da omule drag. Și astăzi cineva te-a supărat. Să nu fi ca el, iar dacă vrei să nu fi ca el, atunci trebuie să-l ierți, doar așa se vede diferența!

Apoi stai liniștit, în fiecare zi se găsește cineva să te supere, iar tu ca să-i faci în ciudă și să te diferențiezi, iartă în fiecare zi!

Fă un obicei cu iertatul acesta! Niciodată nu cauta răzbunare, răzbunarea aduce după ea, în viața celui ce o folosește, toată răutatea lumii, toate necazurile! Ai obosit în agitația și răutatea acestei lumi? Ieși puțin din ea, întra în cămara inimii tale și roagă-te! Cel mai bun refugiul este în inima ta! Acolo dacă ști să cauți, il găsești pe Dumnezeu! 

Pr. Ioan DanciComentarii

Articole similare

Oamenii care te scurg de energie
Oamenii care te scurg de energie
-Cei care ţi se plâng încontinuu, sunt în permanenţă nemulţumiţi, pozează în victime, sunt convinşi că viaţa este prea dură cu ei! -Cei care fac orice să-ţi atragă atenţia, vor să demonstreze...
Dumnezeu pedepseşte răutatea noastră
Dumnezeu pedepseşte răutatea noastră
Doi bătrâni, un soţ şi soţia sa, s-au îmbolnăvit de o boală foarte grea. Zăceau amândoi în pat, ducând boala fără să crâcnească. Într-o zi, însă, venind să îi spovedească şi să îi împărtăşească, aşa...