Viața fără rețete - Pr. Haralambos Papadopoulos

[1]

Autor: 
16,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Parintele Haralambos Papadopoulos are curajul si onestitatea de a vorbi in ultima sa carte, Viata fara retete, despre cautarea de sine si a lui Dumnezeu in cuvinte ce neindoielnic vor emotiona, misca si trezi orice constiinta.
Nu doar confesiuni ale unui suflet ales, ci marturisiri in intonatii de rugaciune, incercari de trezire a propriei constiinte spre a intelege si transmite mai departe iubirea lui Dumnezeu, ce nu cunoaste oprelisti, hotar, limitare... Imbolduri de sensibilitate sacra spre a ne ascuti  auzul si a da urmare chemarii lui Dumnezeu...
***
Dumnezeu nu e ceva ce cautam sa aflam in mod obiectiv, precum ceasul pierdut in spatele canapelei. Este nepotolita noastra sete dupa un sens al vietii. Focul acesta care se aprinde in noi si nu vrea sa se stinga. O absenta continua pe care dorim s o umplem.
Pr. Haralambos PapadopoulosParintele Haralambos Papadopoulos s a nascut in anul 1975 in Heraklion, Creta. A absolvit Seminarul teologic din Creta, apoi Facultatea de Teologie din Tesalonic.
A publicat la Editura Armos: Chinezul, Dumnezeu si singuratatea (2011), Calea catre tine insuti (2014), Orice sfarsit e un inceput (2015), Vinovatia bucuriei (2016), Un Dumnezeu Care Se joaca de a v ati ascunselea (2017).
Publica constant pe blogul personal http://plibyos.blogspot.ro si pe pagina de Facebook unde are 30.000 de cititori. Sustine conferinte si dezbateri pe teme legate de familie si societate, fiind invitat in cadrul multor mitropolii din Grecia.
Slujeste in parohia Sfanta Irina din Pyrgos, in sudul Cretei. Este casatorit si are trei copii.
Dimensiune: 11 x 16 cm
Nr.pagini: 160

Detalii

Brand
Autor
Pr. Haralambos Papadopoulos
Editura
Sophia
Editura
Sophia
Autor
Haralambos Papadopoulos

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
S
S
09 nov. 2022
O lectura ce aduce pace in suflet. Multumesc!