20%

Trezire duhovniceasca. CUVINTE DUHOVNICESTI 2 - editie 2022, necartonata

20,00 RON 25,00 RON valabil pana la 30 iun.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cum te putem ajuta?Cartea "Trezire duhovniceasca" reprezinta volumul al doilea din seria "Cuviosul Paisie - Cuvinte duhovnicesti".
Volumul de fata contine subiecte care se refera la realitatea contemporana.

Cartea este impartia in cinci parti: partea intai se refera la nepasarea generala si la iresponsabilitatea ce se remarca in zilele nostre, precum si la datoria crestinului constient de a ajuta in aceasta situatie prin indreptarea lui insusi, prin comportament cuviincios, prin marturisirea credintei si prin rugaciune.

In partea a doua, Cuviosul Paisie, fara sa se limiteze la o anumita nevointa, aprinde ravna pentru lucrarea duhovniceasca in inimile cititorului.

Partea a treia se refera la scurta perioada de stapanire a lui Antihrist, cand se va da crestinilor prilejul sa Il marturiseasca din nou pe Hristos, ca si la Sfantul Botez - de data aceasta constient.

In cea de a patra parte care se refera la Pronia dumnezeiasca, la credinta si la increderea in Dumnezeu si in ajutorul Lui, suntem povatuiti catre izvorul din care izvoraste puterea necesara pentru infruntarea oricarei greutati.

In sfarsit, in ultima parte a cartii se accentueaza necesitatea si puterea rugaciunii inimii, care este o arma puternica in lupta impotriva raului.