TEMELIILE CĂSĂTORIEI ORTODOXE


Autor: 
15,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Această lucrare, inspirată din teologie și științele sociale, oferă un ghid ortodox practic pentru a trăi o viață sfințită în cadrul căsătoriei. Autorii prezintă perspectiva Bisericii Ortodoxe asupra căsătoriei, urmată de un comentariu detaliat asupra slujbei Cununiei.

Nădăjduim ca această carte să fie spre folos atât cuplurilor care se pregătesc să se căsătorească, cât și celor căsătorite, oferind expresii practice și înțelepte ale învățăturii Bisericii. Lucrarea Temeliile Căsătoriei ortodoxe poate fi folosită în grupurile de consiliere cu privire la viața de familie.

Cei care vor să folosească această lucrare în scopul pregătirii pentru căsătorie, în cadrul unui grup, pot considera util ca perechile să citească acasă Partea I și Partea a II-a, iar apoi să parcurgă în grup Partea a III-a. Partea a IV-a constă în câteva sfaturi practice, a căror dezbatere de grup poate fi o experiență plăcută, iar Anexa conține câteva întrebări pe care cuplurile ar trebui să le cerceteze înainte de căsătorie.

Detalii

Categorii
Autor
ohn Abdalah, episcop de Worcester; Mamey, Nicolas
Editura
Doxologia
Autor
ohn Abdalah, episcop de Worcester; Mamey, Nicolas
Editura
Doxologia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review