Sufletul adolescentului. Ghid antistres pentru parinti

[1]
30,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%
Cum te putem ajuta?

Adolescenta este, intr-un fel, cea mai importanta perioada din viata omului, insa si cea mai dificila, atat pentru el insusi, cat si pentru parinti. Tot ce face, adolescentul face pentru prima data; nu are experienta. Creste, insa nu stie cum se va dezvolta. Nazuieste, insa nu stie incotro. Vrea sa fie, insa nu stie ce. Le arata, parca, tuturor ca nu are nevoie de tutela, ca, in general, n-are nevoie de nimic, numai de libertate. Nu doar de libertate are insa nevoie adolescentul: si mai necesare ii sunt atentia, sprijinul si, in principal, dragostea. Tocmai aici apare o contradictie, fiindca adultilor li se pare ca apropierea dintre ei si copil s-a incheiat: adolescentul devine obraznic, neascultator, incapatanat, incearca sa se fereasca de parinti; el se distanteaza de toti, se straduieste sa nu fie asa cum vor sa-l vada adultii. Adultilor li se pare ca adolescentul nu doreste decat sa fie lasat, in sfarsit, in pace.

Cartea de fata reprezinta o continuare organica a lucrarii Sufletul copilului vostru, aparuta recent la Editura Sophia. Suntem convinsi ca multipla perspectiva, pastorala, psihologica, pedagogica, a colectivului de autori va va ajuta sa abordati in mod mai lucid, mai intelept, si sa rezolvati in mod fericit multe dintre problemele pe care le implica aceasta perioada atat de complexa si de importanta pentru formarea caracterului si pentru reusita in viata a copiilor nostri.

Detalii

Brand
Autor
#N/A
Editura
Sophia
Autor
#N/A
Editura
Sophia

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
G
Grigoriciuc Ionela
25 feb. 2022
Buna ziua.

Am primit pachetul cu cele solicitate in timp scurt de la #libraria ortodoxa#. E greu sa faci fata unui adolescent, mai ales in zilele noastre, cu toate provocarile lumii moderne. Este o adaptare, explica metode aplicable caci solutiile parintilor nostrii nu mai au asa efect asupra noii generatii.
VA MULTUESC!

Cu respect,
Ionela