Spovedania. Indrumar - Arhimandrit Atanasie Anastasiou

[1]

Autor: 
10,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

"Chestionarul", care constituie prima parte a cartii si care se doreste in acelasi timp un elementar catehism ortodox, se bazeaza pe cele Zece Porunci, date lui Moise pe Muntele Sinai de catre Insusi Dumnezeu, porunci care, intr-un fel, sintetizeaza Dumnezeiasca Lege.

Scopul intrebarilor este sa-l ajute pe cititor sa localizeze si sa invete sa deosebesca nu numai abaterile grave, care se observa usor, ci si pe cele "mai putin grave" dupa parerea multora, si din aceasta cauza considerate neimportante, dar care, nemarturisite si adunate, nu numai ca raman neiertate, dar conduc treptat la pacate mai adanci si mai grave. Trebuie accentuat ca nici un pacat, oricat de grav ar fi, nu ne poate lipsi de Imparatia Cerurilor, daca-l marturisim cu sincera cainta. Nici multimea, nici felul pacatelor noastre nu pot schimba mila lui Dumnezeu, de vreme ce le descoperim cu cainta, sub epitrahilul duhovnicului, cu hotararea tare de a incepe o noua viata, conforma voii dumnezeiesti.

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Arhimandrit Atanasie Anastasiou
Editura
Sophia
Autor
Arhimandrit Atanasie Anastasiou
Editura
Sophia

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
R
Remus
07 feb. 2022
Creștinul de astăzi, are nevoie de suport, această carte și nu e singura, care oferă suport ajutând astfel pe creștinul "modern" de a se descoperi, și dumiriri în ceea ce privește păcatul/patima pentru a se putea eliberara și odihni sufletul în fața părintelui duhovnicesc.