25%

Sotul ideal, sotia ideala - Nicolae Tanase

[2]

Autor: 
15,00 RON (TVA inclus) 20,00 RON valabil pana la 27 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Parintele Nicolae Tanase raspunde raspicat si luminos la griji si ingrijorari din cele mai incarcate de povarea veacului astfel ca, volumul de fata abordeaza subiecte ca: prietenia, iubirea, casatoria, valoarea vietii si libertatea cuplului, familia in post si postul in familie, avortul, singuratatea etc. Este o carte care ne ajuta, printre altele, sa intelegem rolul familiei in societate, rolul femeii in familie, precum si cel al barbatului.

Iubirea nu poate sa aiba decat un sens, o singura definitie, un singur obiect, un singur subiect, pentru ca iubire este chiar numele lui Dumnezeu. Noi despartim numele lui Dumnezeu de iubire, sau despartim iubirea de numele lui Dumnezeu. Pentru ca, iubirea in orice forma s-ar putea manifesta ea, este spre Dumnezeu. Cand spunem iubire nu spunem nici placere, nici falsitate, nici senzualitate, nici ceea ce este pamantesc, ci spunem numai ceea ce este ceresc. In ce consta greseala noastra? Greseala consta in faptul ca nu vrem sa intelegem ca noi, oamenii pamantesti, putem trai pamanteste, totusi tinzand spre cer.- Parintele Nicolae Tanase.


PREFAŢĂ LA EDIŢIA III –A

Uimitor!
Se simte nevoia de reeditare a unei cărţi valoroase nu prin autor, ci prin conţinut şi mai ales prin titlu.

Prezenta ediţie a ordonat întrebările după teme şi eliminat răspunsurile repetate la aceleaşi întrebări, cartea fiind de fapt, o transcriere a conferinţelor susţinute în diferite centre din ţară şi străinătate.

Răspunsurile erau arhicunoscute, poate neluate deajuns în seamă în societatea în care s-a uitat să trăim simplu şi să înţelegem că „ajunge zilei răutatea ei” şi nu e cazul să mai adăugăm probleme.

Mulţumim tuturor celor ce s-au ostenit iniţial cu transcrierea şi celor care au cumpărat-o ajutând financiar, astfel, copiii asistaţi la Parohia Valea Plopului, jud. Prahova.
Preot Nicolae Tănase
-Valea Plopului –

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Nicolae Tanase
Editura
Agapis
Autor
Nicolae Tanase
Editura
Agapis

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Alexandra
06 aug. 2021
Super cartea! Cred ca fiecare familie trebuie sa o aibă 💗
I
Ingrid
10 feb. 2021
Este o carte prețioasă, vă recomand să o achiziționați și să o lecturați. Are un preț imbatabil, pentru ce cantitate și calitate de conținut găsiți între coperțile ei!