Sfintii Parinti despre biruirea necazurilor

15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%
Cum te putem ajuta?

Orice comoara pamanteasca se risipeste si piere. Unde este bogatia pe care o pastrau in tezaurele lor faraonii egipteni, imparatii Persiei, imparatii romani si bizantini? Unde este bogatia lui Solomon, a regelui Cresus si a altora asemenea lor? Bogatia pamanteasca este curgatoare si trecatoare ca apa, pieritoare ca frumusetea trupului.

Crestinul are insa o comoara duhovniceasca nepieritoare: nestematele Sfintilor Parinti, care au trait si au creat in felurite epoci si tari. De la Sfantul Ignatie Teoforul, care a trait la inceputul erei crestine in Siria, pana la Sfantul Ignatie Briancianinov, apropiat de vremurile noastre, s-au scurs, iata, aproape 2000 de ani, s-a perindat multime de generatii... Citind insa operele acestor doi Sfinti Parinti, uitam de vremuri si ni se pare ca au fost scrise de oameni din aceeasi epoca cu noi¦

Cartea de fata cuprinde cuvinte alese din comoara intelepciunii Sfintilor Parinti despre o tema tot mai actuala astazi: necazurile, bolile si celelalte incercari ale vietii. Nadajduim ca acestea sa fie de mare folos oricarui crestin insetat de mantuire, constituindu-se intr-o calauza de mare pret pe calea tot mai involburata a vietii noastre.