Sfintii Parinti despre biruirea necazurilor


Autor: 
15,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Orice comoara pamanteasca se risipeste si piere. Unde este bogatia pe care o pastrau in tezaurele lor faraonii egipteni, imparatii Persiei, imparatii romani si bizantini? Unde este bogatia lui Solomon, a regelui Cresus si a altora asemenea lor? Bogatia pamanteasca este curgatoare si trecatoare ca apa, pieritoare ca frumusetea trupului.

Crestinul are insa o comoara duhovniceasca nepieritoare: nestematele Sfintilor Parinti, care au trait si au creat in felurite epoci si tari. De la Sfantul Ignatie Teoforul, care a trait la inceputul erei crestine in Siria, pana la Sfantul Ignatie Briancianinov, apropiat de vremurile noastre, s-au scurs, iata, aproape 2000 de ani, s-a perindat multime de generatii... Citind insa operele acestor doi Sfinti Parinti, uitam de vremuri si ni se pare ca au fost scrise de oameni din aceeasi epoca cu noi¦

Cartea de fata cuprinde cuvinte alese din comoara intelepciunii Sfintilor Parinti despre o tema tot mai actuala astazi: necazurile, bolile si celelalte incercari ale vietii. Nadajduim ca acestea sa fie de mare folos oricarui crestin insetat de mantuire, constituindu-se intr-o calauza de mare pret pe calea tot mai involburata a vietii noastre.

Detalii

Categorii
Brand
Autor
#N/A
Editura
De Suflet
Autor
#N/A
Editura
De Suflet

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review