Sfaturi duhovnicesti

6,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Cat de pretios este timpul vietii acesteia! Fiecare minut are valoarea lui, pentru ca intr-un minut putem sa ne gandim la atatea lucruri, fie bune, fie rele! Pentru ca un gand dupa Dumnezeu ne inalta la ceruri si un gand diavolesc ne coboara in iad! Asadar, iata cata valoare are si minutul in prezenta viata.

Din nefericire insa, noi nu cugetam la aceasta si trec orele, zilele si anii fara castig! insa doar fara castig? Cata paguba avem de suferit si nu intelegem, eu cel dintai. Dar odata, cand sufletul nostru urmeaza sa iasa din trup, vom intelege, dar vai, prea tarziu!

Atunci nu mai incape indreptare. Acum trebuie sa constientizam inlauntrul nostru, sa intelegem ca putem sa punem inceput! Sa exploatam vremea pretioasa a vietii! Si fericit lucru cel care se sileste si pune inceput, pentru ca intr-o zi va deveni bogat sufleteste. Niciodata nu este tarziu, pentru ca Domnul ne asteapta pe fiecare, cand ne vom trezi, ca sa ne daruiasca lucrarea. Se straduieste cu orice mijloc ca sa ne trezeasca.

Detalii

Brand
Autor
Arhimandrit Efrem Filotheitul
Editura
Egumenita
Autor
Arhimandrit Efrem Filotheitul
Editura
Egumenita

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review