20%

Sfantul Nicolae Planas

8,00 RON 10,00 RON valabil pana la 30 iun.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Sfantul Nicolae Planas este unul din sfintii contemporani, pe care Bunul Dumnezeu i-a trimis in aceste vremuri grele pentru ca prin exemplul trairii sale sa sa ne ajute sa urcam drumul spre Mantuire.

Viata Sfantului Nicolae Palnas care a fost preot de mir, ne arata ca bucuria sa a fost sa adore pe Dumnezeu prin savarsirea de Liturghii (timp de 50 de ani a liturghisit zilnic de la opt dimineata pana la trei dupa amiaza), privegheri, Vecernii, paraclise, aghiasma, Sfinte Masluri, Parastase.

Masura sfinteniei sale a fost dovedita inca din timpul vietii atat prin minunile pe care le-a savarsit, cat prin faptul ca s-a invrednicit de intalniri cu sfintii sau cu ingerii. Au fost cazuri in care ingerii slujeau Liturghia impreuna cu smeritul parinte, iar copii si tinerii l-au vazut fie ridicat de la pamant, fie scaldat in lumina.

Parintele Nicolae Planas este un exemplu ca astazi cand mass-media arunca cu piatra in Biserica, cand apostazia castiga din ce in ce mai mult teren, cand multi asa zisi crestini spun ca nu merg la biserica din cauza anumitor slujitori ai altarului, exista preoti cu viata sfanta care ne intaresc in credinta prin exemplul vietii personale. Smerit, bland, rabdator multi dintre ucenici si-l aduc aminte carand pachete de hartie ingalbenita care contineau pomelnice, contractele mele, asa cum le numea parintele, pentru ca Sfantul Nicolae Planas, pastra pomelnicele primite si le pomenea in continuare mult timp.

Fie ca si prin rugaciunile sale sa putem face fata ispitelor, sa ne putem duce Crucea pentru a da slava lui Dumnezeu si in Rai.

Detalii

Categorii
Autor
Monahia Marta
Editura
Evanghelismos
Autor
Monahia Marta
Editura
Evanghelismos

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review