Sfantul Nectarie - Noi minuni la Manastirea Radu Voda

[3]
9,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Manastirea Radu Voda din Bucuresti este locul de pelerinaj la care, in ultimii ani, numarul pelerinilor a crescut cel mai mult. Si asta pentru ca aici se afla o particica sin moastele Sfantului Nectarie. De aici, evlavia fata de sfantul ierarh s-a raspandit in toate colturile tarii. Aici este, cu adevarat, Eghina romaneasca.

Multimii minunilor savarsite de sfant, care au vazut deja lumina tiparului, se adauga, zi de zi, altele noi. Marturiile din acest volum sunt inedite. Celor care nu au citit pana acum despre darurile Sfantului Nectarie, aceasta carte le va aducein suflete multa bucurie. Celorlalti, care il au deja ca prieten ceresc, le va spori evlavia fata de el.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 3 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
E
Elena Straulescu
25 mar. 2021
O carte excepțională,nu am putut să o mai las din mâna până nu am terminat-o de citit.O recomand tuturor. Doamne ajută la toată lumea!
A
Andreia Noemi Marian
01 feb. 2021
Doamne ajuta,
Il iubesc foarte mult pe Sfantul Nectarie, si ma bucr ca am gasit aceasta carte de minuni facute de Sfant prin puterea lui IIsus! Recomand din toata inima! Slava lui Dumnezeu pentru toate!
B
Bogdan Corneliu
05 nov. 2020
Am ajuns pt prima data anul acesta in 2020 la Manastirea Radu Voda cand am intrat in curtea manastirii parca intrasem deja in Grecia peste 1 luna urma sa plec in Grecia insula Lesvos,Mitilini.