20%

Sfantul Arsenie Capadocianul

8,00 RON 10,00 RON valabil pana la 31 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cum te putem ajuta?

Cartea povesteste minunata viata a Sfantului Arsenie Capadocianul si este compusa din trei parti.

In prima parte a cartii "Sfantul Arsenie Capadocianul", autorul Cuviosul Paisie Aghioritul, prezinta modul cum a ajuns sa o scrie, in ce chip minunat a fost mai intai atras de acest subiect - el fusese botezat de catre Sfantul Arsenie, care ii prezisese si viitoarea chemarea monahala - precum si  grija cu care a a adunat si examinat datele culese inainite de a le astene pe hartie.

Pentru a strange documentatia necesara scrierii aceastei carti, Cuviosul Paisie a trebuit sa faca mai multe calatorii, deoarece, dupa cum vestise Sfantul Arsenie cu mult inainte de a pleca din Capadocia, locuitorii Farasei fusesera imprastiati prin toata Grecia.

In prima parte a cartii "Sfantul Arsenie Capadocianul" sunt mentionate si primele aparitii ale Sfantului dupa adormirea sa in Domnul.

Partea a doua constituie biografia propriu - zisa a Sfantului, o prezentarea pe cat a fost cu putinta cronoligica a faptelor si minunilor sale pana la sfarsitul sau in Kerkira, aducandu-se la lumina atat personalitatea sa cat si lucrarea harului dumnezeiesc in el.

In partea a treia a cartii "Sfantul Arsenie Capadocianul" sunt relatate numeroase minuni ale Sfantului, a caror natura difera de cele prezentate in partea a doua, care se refera indeosebi la puterea de a tamadui si de a imobiliza, pe care a primit-o Sfantul de la Hristos.

Cartea este scrisa intr-un stil deosebit de catre Cuviosul Paisie , fiindca foloseste un mod de exprimare cald si firesc, la care se adauga un mare respect fata de lucrurile lui Dumnezeu.

Detalii

Categorii
Autor
Cuviosul Paisie Aghioritul
Editura
Evanghelismos
Autor
Cuviosul Paisie Aghioritul
Editura
Evanghelismos

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review