Sfanta Pasa din Sarov, cea nebuna pentru Hristos. Sfinte si nevoitoare de la Diveevo


Autor: 
15,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

Manastirea Diveevo, unul dintre cele mai venerate locuri sfinte din Rusia, binecuvantat de Sfantul Serafim din Sarov si umbrit de ocrotirea Maicii lui Dumnezeu, a dat lumii multe cuvioase si mucenice, care au stralucit cu sfintenia vietii lor, cu inaintevederea si cu minunile, povatuind pe calea mantuirii nenumarati crestini. In randul acestora, Sfanta Pasa din Sarov, a carei viata este tradusa acum pentru intaia oara in romaneste, e socotita printre cele mai de seama nevoitoare. 
|ntre sfintele nebune pentru Hristos, Pasa din Sarov a ramas pana astazi poate cea mai iubita de crestinii rusi, multe intamplari legate de inaintevederea ei fiind consemnate pana si de gazetele vremii. Canonizata de Biserica in anul 2004, isi are moastele la Diveevo si continua sa veseleasca inimile credinciosilor cu ocrotirea si mijlocirea sa catre Dumnezeu. 
Acest volum infatiseaza cititorului doritor sa afle cat de minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui viata, nevointele si harismele Sfintei Pasa si multor altor sfinte femei care au impodobit cu petrecerea lor duhovniceasca Manastirea Diveevo.