25%

Rugaciuni pentru sanatate si vindecare de boli

[5]

5,25 RON (TVA inclus) 7,00 RON valabil pana la 27 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse

Ne-am gândit să cuprindem în această carte ”de buzunar”, prima dintr-o serie, un buchet duhovnicesc al Sfinților ”specializați” în ajutorarea bolnavilor. Sfinți care au pătimit, din dragoste pentru Hristos, în vremea perscuțiilor ordonate de Împărații romani, dar și Sfinții tămăduitori din secolul XX, precum Sf. Nectarie, Sf. Ioan Maximovici, Sf. Luca al Crimeii sau Sf. Nichifor Leprosul. De mare folos este, și am adăuat în volum, modul în care Sf. Paisie Aghioritul se ruga pentru o problemă anume de sănătate, citind psalmul corespunzător, după ”cazurile” Sf. Arsenie Capadocianul, cel care l-a botezat înainte de tragicul schimb de populație (greco-turc) din anii ’20 ai secolului trecut.

De asemenea, mireanul găsește aici și cărui Sfânt să se roage, în orice boală, nelipsind nici Sfinții izbăvitori la vremea molimelor ori Sfinții Doctori fără de Arginți, de ale căror rugăciuni le folosim și la slujba Sfântului Maslu.

În sfârșit, aducem la un loc și rugăciuni la Sfinții ”casnici” ai neamului românesc, precum Sfânta Parascheva de la Iași sau Sfânta Filofteia de la Argeș.

 

Dumnezeului nostru slavă!


Format: 11x16 cm

Numar de pagini: 112

Produse recomandate

Detalii

Brand
Editura
Ortodoxia
Editura
Ortodoxia
Autor
*

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 5 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
Moane Petrică
29 iul.
Rugăciuni către 29 de Sfinți. Ce bine să ai prieteni sfinții, ce bine că te poți ruga lor. La sfârșitul cărții sunt sfinții către care să te rogi pentru diferite trebuințe. Imaginile lor sunt foarte frumoase. Recomand.
D
Diana
24 mai
Impecabile, toate cărțile.

Recomand!

Sănătate și mulțumesc frumos.
l
luca dorin
12 apr.
foarte multumit
I
Iordache Lăcrămioara
14 dec. 2022
Este o carte pe care o recomand tuturor!
D
Dănilă Luminița Ofelia
07 dec. 2022
A studia ceea ce Dumnezeu a creat e o rugăciune!
Rugăciunea este respirația sufletului.