Rugaciuni de taina

6,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Antologie din: Sfantul Isaac Sirul, Cuvinte catre singuratici despre viata duhului, taine dumnezeiesti, pronie si judecata. Partea a II-a recent descoperita (ed. a II-a) si Cuvinte catre singuratici. Partea a III-a recent regasita (ed. a II-a), traducere de diac. Ioan I. Ica jr, Ed. Deisis, Sibiu, 2007

Convorbiri ale rugaciunii ascunse potrivit lui Mar Isaac, pe care acesta le-a asezat, randuit si intocmit cu cuvinte simtite si convingatoare, facand din membre risipite un intreg armonios ca sa fie de folos pentru meditarea rugaciunii ascunse.

Crestinul se poate indeletnici cu ele stand in picioare sau sezand, lucrand sau umbland in chilia lui, mergand la culcare pana ce-l va fura somnul, stand inauntru sau pe drum, indeletnicindu-se astfel in taina cu ele in inima lui; de asemenea, cand ingenuncheaza indelung la pamant sau sta in picioare, chiar si daca nu inaintea crucii, amestecand smerenia trupului cu miscarile rugaciunii; caci prin ele va gasi ajutor, ca si din cele pe care si le-a fixat drept regula si care trebuie rostite dintr-un loc anume, prin ajutorul insemnat pe care-l dau pe loc potrivit starii schimbatoare a gandirii in pacea sau chinul care vin asupra lui; folosindu-se de aceste rugaciuni alcatuite in chip potrivit anume ca sa-si afle in ele mangaierea, sufletul se va sfinti si se va umple de harul Duhului.

Cuprins

30 de rugaciuni de taina
Rugaciuni de noapte
Alte rugaciuni
Slujba sfantului Isaac Sirianul

Detalii

Brand
Autor
Sfantul Isaac Sirul
Editura
Deisis
Autor
Sfantul Isaac Sirul
Editura
Deisis

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review