Roadele duhului sfant - Pacea. Carte de colorat, cu multe de aflat - Amalia Dragne

[2]

Autor: 
8,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

Pacea Duhului nu trebuie confundata cu starea de liniste pe care o putem incerca uneori, cand avem conditii favorabile (cum ar fi un loc lipsit de zgomote deranjante, un cadru natural relaxant etc). Adevarata pace este cea dobandita temeinic in sufletul nostru (prin efort personal si cu ajutorul lui Dumnezeu), si aceasta ramane cu noi indiferent de imprejurarile bune sau rele prin care trecem la un moment dat.

Copiii vor fi ajutati sa sesizeze aceste realitati prin cele cateva istorioare si pilde cuprinse in acest volum, cum ar fi episodul evanghelic al furtunii pe mare sau exemplele unor monahi imbunatatiti, care dovedesc cum, in situatii de pericol sau boala, reusesc sa-si pastreze neschimbata credinta, bunatatea, blandetea, umorul chiar. Intr-un cuvant, ei fac dovada ca Imparatia cerurilor este inlauntrul lor, uimindu-i astfel pe cei din jur.

+++

Volumul face parte din Seria Roadele Duhului Sfant
Sfantul Pavel enumera zece daruri ale Duhului Sfant: dragostea, bucuria, pacea, indelunga-rabdarea, bunatatea, facerea de bine, credinta, blandetea, infranarea, curatia. Omul nu le poate dobandi in chip firesc, ci ele sunt un semn si un rod al prezentei Duhului Sfant in launtrul sau.
Seria Roadele Duhului Sfant dezvolta fiecare dintre aceste daruri separat, exemplificandu-le mai intai prin episoade sau invataturi biblice, iar mai apoi prin pilde si povestiri selectate cu grija din Pateric, Vietile sfintilor si dintre multe alte istorioare din vechime sau contemporane.
Textul este ilustrat cu planse de colorat pentru copii: fiecarei pagini de text ii corespunde o ilustratie reprezentativa.
Pentru copilasii mai mici, care coloreaza cu placere dar nu au deprins inca cititul, textele pot fi folosite asemenea oricarei carticele de pilde si povesti, la care parintii apeleaza in momentele de peste zi sau seara, pentru a le citi celor mici.

Cuprins

Bufonul regelui / 4
Un tanar ciudat / 8
In mijocul furtunii / 14
Lectia imparatului / 18
Veniamin, un om desavarsit / 24
Parintele Teofil in avion / 26
Pacea, darul Imparatiei / 30
Bibliografie / 32

Detalii

Brand
Autor
Amalia Dragne
Editura
Agaton
Autor
Amalia Dragne
Editura
Agaton

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
V
Valentina
31 oct. 2022
Foarte utilă pentru orice vârstă
P
Prunaru Cristian
28 ian. 2021
O carte foarte frumoasa cu povestiri si istorisiri morale, pentru cei mici, insa buna si pentru cei mari.