Roadele Duhului Sfant - Credinta. Carte de colorat, cu multe de aflat - Amalia Dragne


Autor: 
8,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

Sfantul Pavel enumera zece daruri ale Duhului Sfant: dragostea, bucuria, pacea, indelunga-rabdarea, bunatatea, facerea de bine, credinta, blandetea, infranarea, curatia. Omul nu le poate dobandi in chip firesc, ci ele sunt un semn si un rod al prezentei Duhului Sfant in launtrul sau. 
Seria Roadele Duhului Sfant dezvolta fiecare dintre aceste daruri separat, exemplificandu-le mai intai prin episoade sau invataturi biblice, iar mai apoi prin pilde si povestiri selectate cu grija din Pateric, Vietile sfintilor si dintre multe alte istorioare din vechime sau contemporane. 
Textul este ilustrat cu planse de colorat pentru copii: fiecarei pagini de text ii corespunde o ilustratie reprezentativa. 
Pentru copilasii mai mici, care coloreaza cu placere dar nu au deprins inca cititul, textele pot fi folosite asemenea oricarei carticele de pilde si povesti, la care parintii apeleaza in momentele de peste zi sau seara, pentru a le citi celor mici. 
Volumul 4: CREDINTA 

Credinta este cea mai mare comoara pe care o poate avea omul pe pamant, caci prin ea intram in legatura cu Dumnezeu cel atotputernic, primind la randul nostru putere. 
Minunatele taine ale credintei sunt aduse progresiv in fata micilor cititori: Dumnezeu este creatorul lumii si al omului, Domnul Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu. 
Episoade evanghelice graitoare despre minunile pline de putere dumnezeiasca ale Domnului Hristos si alte intamplari uimitoare din viata unor oameni credinciosi din vechime sau contemporani se insiruie in acest volum pentru a-i ajuta pe copii sa constientizeze cat de frumoasa este viata in credinta: credinta care ne uimeste, care invinge frica si ne aduce liniste, credinta care ne apropie ingerii. 

Cuprins 
Cea mai mare comoara / 4 
Dumnezeu, Creatorul lumii / 6 
Tabloul buclucas / 8 
Dumnezeu, Creatorul omului / 10 
Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu / 12 
Potolirea furtunii / 14 
Credinta omului in puterea Domnului / 16 
Maica Gavrilia si tigrul / 18 
Puterea credintei / 20 
Bibliografie / 40