Psihiatria si problemele vietii duhovnicesti

[1]

15,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

In psihologia si psihiatria contem porane, in procesul elaborarii teoriilor stiintifice ale personalitatii se manifesta cu tot mai multa claritate tendinta de a gasi cai comune intelegerii stiintifice, respectiv religioase a personalitatii, iar in munca practica a psihologilor, psihiatrilor si preotilor, de a merge pe calea ajutorului, respectului si schimbului reciproc de experienta in abordarea problemelor educarii unei personalitati sanatoase si a tratarii oamenilor bolnavi.

In lucrarea profesorului D.E. Melehov, preotii, studentii Facultatilor de teologie si toti cei interesati de viata duhovniceasca vor gasi, fara indoiala, numeroase lucruri folositoare si motive de profunda reflectie.

Detalii

Brand
Editura
Sophia
Editura
Sophia
Autor
prof.Dmitri Melehov

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
C
COTOIA CRISTIAN
18 nov. 2021
Teologia are in atenția ei omul creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, tot ea este cea care ne învață că o boală trupească are la baza o boală sufletească , această carte ne oferă repere de aflare a resurselor interioare și a posibilităților de a ne reface stima interioară astfel lupta interioară este castigata avandu-L pe Dumnezeu si pe Sfinți ca aliati si fara sa uităm de ajutorul pe care il primim fie de la medici ,fie de la slujitorii Sfintelor Altare. Recomandam cu căldură!