Postul intermitent. Remediu împotriva bolilor - Kourétas, Dimitris; Gkoutzourélas, Nikos; Tékos, Fotis

[5]

Autor: 
25,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

Discreditat de modernitate (mai ales de spiritul con­sumist), postul se dovedește a fi o practică ancestrală, de aceeași vârstă cu omenirea, însumând funcții ascetice, religioase și (cel mai important!) medicale, terapeutice.
Reunind rezultatele cercetărilor ultimilor decenii, cartea de față ne prezintă concluziile demersurilor științifice, care ne confirmă valabilitatea și justețea practicii bisericești a postului (și e probabil singura situație în modernitate când știința susține cu atâta forță modul de viață propus de Biserică), demonstrându-ne că sensul său uitat nu e acela de a consuma „mân­căruri de post”, ci de a ne abține de la hrană.
Prin „redescoperirea” soluției tradiționale a postului bise­ri­cesc autentic (abandonat nu doar de modernitate, ci și de toate celelalte culte așa-zis creștine), știința ne arată că, în pofida demersului său privativ, acest efort as­cetic ascunde, asemenea unui adevărat panaceu, o mulțime de beneficii, printre care se numără pier­de­rea în greutate, reglarea hormonală, optimizarea ca­pa­­cității regenerative a celulelor, dar și a sănătății cre­ierului, precum și a sistemelor cardiac și digestiv, efec­tul anticancerigen și, nu în ultimul rând, sporirea longevității.
"Postul intermitent" este un îndrumar esențial pentru creștinul contemporan, care‑l va ajuta să‑și afle calea ascetică proprie, la măsura evlaviei și a dorului după Dumnezeu, dar și a vigorii sale somatice.

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Kourétas, Dimitris; Gkoutzourélas, Nikos; Tékos, Fotis
Editura
Sophia
Autor
Kourétas, Dimitris; Gkoutzourélas, Nikos; Tékos, Fotis
Editura
Sophia

Ce spun clientii

4.8 din 5 stele
Din 5 voturi
5 stele
80%
4 stele
20%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Angela
02 aug.
Foarte interesant si documentat
g
gabriela crisan
15 dec. 2022
foarte buna si utila
C
Cîrstea Crina
30 nov. 2022
Foarte bun
e
elena
27 oct. 2021
am inceput sa citesc cartea si sunt foarte multumită de continutul ei, gasind in ea multe raspunsuri la intrebarile mele legate de temerile de #infomentare#. Am inceput sa pun în practică ceea ce am citit.
F
Florentina
04 mar. 2021
Sunt încântată de cărțile achiziționate. Le citesc cu mare plăcere și le recomand tuturor!