Pocainta. Ospatul crestinului impreuna cu Parintele Ceresc

9,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri 3% la peste 3 bucati / 5% la peste 5 buc / 7% la peste 10 buc
Cantitate: 3+ 5+ 10+
Discount: 3% 5% 7%
Cum te putem ajuta?

Adeseori, Domnul a fost invinuit ca Se adresa mai mult pacatosilor - desfranatelor si vamesilor - si mai putin celor care respectau legea lui Moise - carturarii si fariseii -, chemerea la pocainta fiind cea dintai predica a Mantuitorului Hristos.

In Evanghelie exista un cuvant tainic: N-am venit sa chem pe drepti, ci pe pacatosi la pocainta (Mt. 9, 13). Numai cei foarte pacatosi sa aiba oare nevoie de pocainta? Pentru ce Domnul nu a vrut sa Se ocupe de "drepti"? Pentru ca cei "drepti" socoteau ca nu au nevoie de pocainta. De fapt, se aflau intr-o asemenea amagire de sine, erau atat de mandri - iar mandria este cel mai urat pacat inaintea lui Dumnezeu -, fiind de nelecuit sufleteste din pricina absentei totale a constiintei pacatoseniei lor.

Cunoscutul teolog si scriitor rus N.E.Pestov, autor a zeci de lucrari teologice si de popularizare a credintei ortodoxe, prezinta in cartea de fata cititorului taina de necuprins a pocaintei - cel mai puternic mijloc de redobandire a harului dumnezeiesc de catre om, fiul cel risipitor care, reintors la Tatal, primeste haina mantuitoare a ospatului ceresc...

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review