20%

Pelerinajele, poarta spre Cer - Prislop. Petru Voda, Aiud si altele

7,20 RON 9,00 RON valabil pana la 31 oct.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Urmaresc de ceva vreme activitatea editoriala a lui Herman Vlad. A coordonat aparitia unor carti ortodoxe ce au devenit repere pentru vremurile tulburi de acum. Vadita aplecare spre Sfintii inchisorilor se simte la fiecare pas si in aceasta carte, pledoarie pentru pelerinaje, pentru indemnul evanghelic: Vino si vezi (Ioan 1, 46).

Daca vrei sa realizezi cat de contrafacuta si falsa e viata lumii noastre, vino sa petreci cateva zile alaturi de monahii nostri! Viata se vede altfel dupa o astfel de experienta. Prislop, Aiud, Sadinca, Dumbrava, Ramet, Petru Voda, Sihastria Raraului, Sihla, Sihastria, Neamt, Camarzani, Rasca sau Voronet sunt evocate in cuvant de foc pentru ca cititorul sa se porneasca la drum si sa le descopere pe viu.

E greu sa scrii despre trairi, despre stari, despre raspunsurile primite la intrebarile launtrice. Pe de alta parte e usor a scrie din simturi, dar e cu anevoie a scrie din duh. Și ar mai fi ceva, cele de taina nu se pot trambita usor. Ceea ce traieste un pelerin, iar Herman Vlad nu face exceptie, sunt lucruri de taina.

Herman Vlad va invita sa participati la taina sa, sa simtiti dorul unei pregustari din Cerul lui Dumnezeu ascuns in taina vietuirii monahale.

Laurentiu Dumitru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review