Pelerinaj in Tara Sfanta. Pe urmele Mantuitorului Iisus Hristos

27,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri 3% la peste 3 bucati / 5% la peste 5 buc / 7% la peste 10 buc
Cantitate: 3+ 5+ 10+
Discount: 3% 5% 7%
Cum te putem ajuta?

Biserica Sfantului Mormant este numita de ortodocsi Biserica Invierii, pentru ca nu moartea, ci Invierea Domnului este temelia, cununa, biruinta crestinilor. Biserica Sfantului Mormant este o constructie mareata din secolul al XI-lea, iniltata de cruciati, in locul altei biserici vechi, zidita de Sfanta Elena in secolul al IV, in Ierusalim, Israel.

Biserica Invierii Domnului este cel mai sfant loc de pe pamant. Aici s-au petrecut cele mai mari minuni ale crestinatatii si ele continua si astazi sa impresioneze sau sa converteeasca total la credinta nu numai pe cei mai putin credinciosi, dar si pe alti oameni, de alte religii, care din simpli turisti devin crestini in cel mai autentic sens al cuvantului.

Aceste minuni sunt realitati care incalzesc si bucura nespus sufletele multor credinciosi care vin la Mormantul Domnului si se intorc la casele lor cu credinta ca Dumnezeu este aproape si ajuta pe fiecare credincios care se inchina cu credinta adevaratului si unicului Dumnezeu numit Iisus Hristos...

Alexandra I. Petre

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review