25%

Patru feluri de vietuire crestineasca. Crucea napastuitilor, oglinda sufletului, ascultarea si neasculatrea. Vol. II - Parintele Nicodim Mandita

14,25 RON (TVA inclus) 19,00 RON valabil pana la 27 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse

Milostivul si Atotpurtatorul de grija Dumnezeu, care in cursul veacurilor a luminat pe alesii Sai: Drepti, Patriarhi, Prooroci, Apostoli, Dascali si inflacarati credinciosi ai Bisercii Vechiului si Noului Testament, sa reverse Dumnezeiescul Sau Dar asupra tuturor cititorilor si ascultatorilor celor scrise in cartea acesasta si sa le dea putere de sus a vietui drept crestineste si a deveni faclii luminatoare in mijlocul lumii acesteia care zace in intuneric si in umbra mortii. El, cu puterea Sa Dumnezeiasca, sa aprinda intr-insii focul Duhului Sfant si sa le ajute a se folosi bine tot restul vietii lor, spre folosul lor propriu duhovnicesc, spre binele obstesc, spre reinvierea minunatelor si luminatelor adunari crestinesti si nationale intr-un cuget, simtire si suflet, spre progresul personal, al Bisericii, al Natiunii si spre Slava lui Dumnezeu.
Darul Domnului nostru Iisus Hristos, dragostea lui Dumnezeu Tatal si impartasirea Duhului Sfant sa fie cu noi cu toti, fratilor. Amin. (2 Cor. 13, 16)

Cel mai mic intre Iereii-Monahi, Nicodim Mandita, Protosinghel

Detalii

Autor
Parintele Nicodim Mandita
Editura
Cartea Ortodoxa
Autor
Parintele Nicodim Mandita
Editura
Cartea Ortodoxa

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review