Moartea si doliul. O teologie a nadejdii - Parintele Filoteu Faros

[1]

Autor: 
32,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

"Redactarea unui studiu care trateaza moartea si doliul se confrunta cu o mare dificultate, pentru ca moartea si doliul, care au fost dintotdeauna intr-o anumita masura teme nedorite, in zilele noastre au devenit aproape intolerabile. Crestinismul nu numai ca nu a evitat, dar a si biruit cu desavarsire moartea, si de aceea este si singurul care poate si trebuie sa raspunda nevoii imperioase a unei infruntari a mortii si doliului, pe care civilizatia contemporana a invaluit-o intr-o tacere discreta."

Parintle Filoteu Faros

Moartea este piatra de incercare care arata valorea reala a oricarei teorii asupra lumii si a oricarui sistem politic. Trebuie sa experiem moartea, ca sa cunostem viata. " Cel care uraste moartea uraste viata; cel care ignora moartea duce o viata superficiala. Asa cum percepi viata, asa pricepi si viata. Asa cum vietuiesti, la fel vei si muri si, asa cum mori, ai si vietuit!"

Nikos Kazantzakis

Cartea "Moartea si doliul. O teologie a nadejdii" a parintelui Filoteu Faros, lamureste tema mortii si a doliului din tripla perspectiva teologica, psihologica si culturala, si ne ajuta sa trecem peste acele momente grele din viata noastra, primind folos duhovnicesc si nadejde in locul traumelor si ranilor sufletesti.

Detalii

Brand
Autor
Parintele Filoteu Faros
Editura
Sophia
Autor
Parintele Filoteu Faros
Editura
Sophia

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
C
COTOIA CRISTIAN
18 nov. 2021
Este o carte pe care o recomand cu căldură mai ales teologiilor si nu numai, ne ajută sa înțelegem si sa experiem fiecare într-o notă personală și chiar optimistă sensul vieții ,pregătirea raportarea noastra la întâlnirea cu Hristos Calea Adevărul și Viața!