Minunile Maicii lui Dumnezeu. Carte pentru copii, parinti si bunici


Autor: 
45,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preacurata si binecuvantata Nascatoare de Dumnezeu, cu umilinta vin si cad inaintea ta, caci, iata, sunt impovarat de multimea neputintelor si a intunecarilor mele de fapta si de gand. Nu ma trece cu vederea, ci, prin milostivirea si stralucirea ta de Maica si Fecioara, slobozeste-ma din stransoarea necredintei si a beznei sufletesti. Fa-ma si pe mine sa pricep noianul milei tale si neincetata dragoste pe care o ai pentru intreaga fire omeneasca. Imbratiseaza-ma si pe mine cu dumnezeiasca ta smerenie, care nu se scarbeste de nimeni, niciodata, oricat ar fi de indepartat de Dumnezeu si oricat de mult ar fi zabovit intru faptele necredintei. 
Ajuta-ne tuturor sa pricepem ca netarmurita ta dragoste pentru oameni este tainuita si izvorata din dragostea ce I-o porti Fiului tau si Dumnezeului nostru. Tu esti cea care L-ai nascut, tu esti cea care I-ai auzit cel dintai scancet, tu esti cea care I-ai vazut cel dintai pas si tot tu esti cea care I-ai auzit cel dintai cuvant. Tu esti cea care L-ai hranit la pieptul tau, tu esti cea care L-a imbracat si tot tu esti cea care I-a pregatit in fiecare zi hrana. Tu esti cea care L-ai imbratisat asa cum nimeni altul nu o va putea face, caci imbratisarea ta nu era numai cea prin bratele trupului, ci s-a indumnezeit prin imbratisarea Duhului, care a cuprins taina unirii firii omenesti si a celei dumnezeiesti intru Domnul Hristos, Fiul tau si Fiul Parintelui Ceresc. 
De aceea, tu esti cea mai mare nadejde a firii omenesti, iar Duhul Sfant odihneste desavarsit intru tine, pentru ca nici un om, niciodata, nu va putea cuprinde in faptura sa masura dragostei tale pentru Dumnezeu si Om. 


Editie ingrijita de L. S. Desartovici 
Ilustratiile si icoana reprodusa pe coperta: Calin Vadan 

Editie: NECARTONATA.

Detalii

Brand
Autor
#
Editura
Sophia
Autor
#
Editura
Sophia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review