Mineiul pe iulie - Editie imbunatatita ,2022

140,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Mineiele sunt cele 12 carti liturgice in care este cuprinsa randuiala slujbelor bisericesti la sarbatorile imparatesti, la praznicele sfintilor mari si ale sfintilor din fiecare zi. Autori ai de-Dumnezeu-insuflatelor cantari si imne bisericesti din aceste volume sunt Sfintii Parinti si imnografi ai Bisericii, precum: Efrem Sirul, Sofronie al Ierusalimului, Teodor si Iosif Studitul, Ioan Damaschinul, Cosma Melodul.
Luna Iulie este un privilegiat rastimp al aducerii aminte de dumnezeiasca viata si cerescul dar al tamaduirii celor suferinzi ale Sfintilor Mucenici, doctori fara de arginti: Cosma, Damian (ziua I) si Pantelimon (ziua a 27-a), Leontie de la Radauti, Mucenita Chirirachi (ziua a7-a), Mucenicii Epictet si Astion (ziua a 8-a), Proorocul Ilie Tesviteanul (ziua a 20-a).
 

Mineiul pe Iulie – Lucrare publicată cu aprobarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și cu binecuvântarea Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă, București, 2022.

DimensiuniGreutate: 1.8 kg
Lățime: 21.5 cm
Lungime: 30.5 cm
Anul apariției: 2022
Număr de pagini: 605

Tip copertă: Cartonata

Producător: Editura Institutului Biblic și de Misiune OrtodoxăDetalii

Categorii
Autor
#N/A
Editura
Institutul Biblic (IBMBOR)
Autor
#N/A
Editura
Institutul Biblic (IBMBOR)

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review