Mama ortodoxa. Dezvoltarea fizica si duhovniceasca a copilului de la nastere la adolescenta


Autor: 
25,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Nu este un secret faptul ca fiecare copil trebuie educat tinandu-se cont de temperamentul, caracterul si capacitatile sale. Probabil ca nu este foarte greu sa-l transformi intr-un mic rob in conditiile unei discipline de fier, dar va fi mult mai dificil sa culegi pe termen lung roadele unei astfel de educatii. Sa nu se insele parintii-dictatori ca vor reusi sa cultive pe aceasta cale in sufletul lui smerenia si ascultarea, mari virtuti crestinesti! De fapt, ei risca sa faca din el un om nefericit sau chiar bolnav. La extrema cealalta a educatiei este dragostea oarba a parintilor fata de odrasla lor. Aceasta dezvolta in copil neinfranarea si egoismul, care atrag dupa sine boli duhovnicesti, nu de putine ori si trupesti. Sa le iertam copiilor lipsa de seriozitate si neatentia, scrie Sfantul Teofan Zavoratul, dar nu rautatea si viclenia...

Simtind dragostea, grija, blandetea parintilor, copilul va impartasi aceeasi iubire prin fapta. Daca parintii si-au educat din pruncie fiii cu intelepciune si discernamant, obisnuindu-i cu un comportament atent si cu o atitudine binevoitoare fata de oameni, ei vor perpetua acest model de comportament toata viata.

Cartea de fata, preocupata de responsabilitatea deosebita a educarii copiilor in traditia Ortodoxiei, este un ghid in care va afla raspunsuri orice parinte interesat de sanatatea duhovniceasca si fizica a copiilor sai.

Detalii

Categorii
Brand
Autor
#N/A
Editura
De Suflet
Autor
#N/A
Editura
De Suflet

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review