20%

Maica Domnului Aparatoarea noastra - Noi minuni contemporane

[1]
9,60 RON 12,00 RON valabil pana la 30 iun.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cum te putem ajuta?

Intru nastere, fecioria ai pazit, intru adormire lumea nu ai parasit, de Dumnezeu Nascatoare (din Troparul Praznicului Adormirii Maicii Domnului)

Aceste frumoase cuvinte o descriu, pe scurt, pe Maica Domnului asa cum o stim din intreaga invatatura a Bisericii, care a avut grija de-a lungul timpului sa pastreze curat ceea ce a ramas de la Sfintii Apostoli si Sfintii Parinti in legatura cu Sfanta Fecioara Maria.

Constatam din aceste randuri ca Maica Domnului si-a pastrat fecioria intreaga viata, iar dupa plecarea la Fiul Ei a devenit ocrotitoare a intregii lumi.

Marturiile din aceasta carte readuc in prim plan Slava cu care Sfanta Fecioara a fost incununata de Ziditorul lumii, fiind insa doar o infima parte din ajutorul pe care Maica Domnului l-a acordat si il acorda neincetat de-a lungul celor 2000 de ani de crestinism.

Sa alergam neincetat la Maica Domnului, care nu ne va trece cu vederea nici o clipa, caci, dupa cum a spus si Parintele Justin Parvu: Noi nu ne-am sprijinit niciodata nici pe puterile Americii, nici pe puterile Rusiei si in nici o putere din lumea aceasta decat numai in Acoperamantul Maicii Domnului.

Vlad Herman

Detalii

Categorii
Brand
Autor
#N/A
Editura
Ortodoxia
Autor
#N/A
Editura
Ortodoxia

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
B
Bornac cornelia
07 mai
Mi o doream de mult