25%

Maica Domnului Aparatoarea noastra - Noi minuni contemporane

[2]

Autor: 
9,00 RON (TVA inclus) 12,00 RON valabil pana la 27 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse

Intru nastere, fecioria ai pazit, intru adormire lumea nu ai parasit, de Dumnezeu Nascatoare (din Troparul Praznicului Adormirii Maicii Domnului)

Aceste frumoase cuvinte o descriu, pe scurt, pe Maica Domnului asa cum o stim din intreaga invatatura a Bisericii, care a avut grija de-a lungul timpului sa pastreze curat ceea ce a ramas de la Sfintii Apostoli si Sfintii Parinti in legatura cu Sfanta Fecioara Maria.

Constatam din aceste randuri ca Maica Domnului si-a pastrat fecioria intreaga viata, iar dupa plecarea la Fiul Ei a devenit ocrotitoare a intregii lumi.

Marturiile din aceasta carte readuc in prim plan Slava cu care Sfanta Fecioara a fost incununata de Ziditorul lumii, fiind insa doar o infima parte din ajutorul pe care Maica Domnului l-a acordat si il acorda neincetat de-a lungul celor 2000 de ani de crestinism.

Sa alergam neincetat la Maica Domnului, care nu ne va trece cu vederea nici o clipa, caci, dupa cum a spus si Parintele Justin Parvu: Noi nu ne-am sprijinit niciodata nici pe puterile Americii, nici pe puterile Rusiei si in nici o putere din lumea aceasta decat numai in Acoperamantul Maicii Domnului.

Vlad Herman

Detalii

Categorii
Brand
Autor
#N/A
Editura
Ortodoxia
Autor
#N/A
Editura
Ortodoxia

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
S
Son Elena Larisa
14 nov.
Minunata!!!!!!
B
Bornac cornelia
07 mai
Mi o doream de mult