Liturghia - Cerul pe pamant

30,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Canonizat recent (in 1990), Parintele Ioan din Kronstadt (  1908) este — alaturi de Cuviosul Siluan Athonitul (  1938) — una din marile figuri ale spiritualitatii ortodoxe contemporane. Vreme de jumatate de secol simplu preot paroh al portului militar al Peterburgului, Parintele Ioan s-a remarcat rapid printr-o activitate predicatoriala, pastorala si caritativa, sustinuta de o incandescenta traire liturgica si mistica. Experienta sa unica a atras la el mii de oameni din intreaga Rusie si a determinat o vasta renastere liturgica si euharistica in chiar ajunul revolutiei bolsevice. Dimensiunile si accentele acestui reviriment profetic al misterului eclezial in fata utopiilor totalitare sunt concentrate in paginile din jurnalul sau duhovnicesc cuprinse in volumul de fata.

Daca Insemnarile Cuviosului Siluan Athonitul rezuma intr-un limbaj biblic de maxima simplitate esenta spiritualitatii filocalice, Insemnarile Cuviosului Ioan din Kronstadt exprima cu aceeasi simplitate si spontaneitate, patos si entuziasm, dimensiunile liturgice ale experierii misterului Bisericii in Ortodoxie.

Lectura vie si instructiva pentru toate varstele si toti credinciosii ortodocsi indiferent de instructie si cultura, cartea constituie un pandant indispensabil al insemnarilor Cuviosului Siluan, pe care le completeaza sintetic intr-un limbaj revelator.

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Sfantul Ioan de Kronstadt
Editura
Deisis
Autor
Sfantul Ioan de Kronstadt
Editura
Deisis

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review