Leacuri pentru bolile sufletului - Ieremia Zavoratul


Autor: 
6,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

Preasfintitul Ieremia Zavoratul a fost cel mai bun prieten al Sfantului Inochentie al Hersonului. A fost cel care i-a tuns in calugarie pe Sfantul Teofan Zavoratul si pe Mitropolitul Macarie Bulgakov, renumitul istoric bisericesc. S-a bucurat de deplina dragoste si incredere a Sfintilor Filaret al Moscovei si Filaret al Kievului. Rugaciunile alcatuite de el au intrat in pravila zilnica a Cuviosului Ioan Krestiankin, marele duhovnic al Rusiei contemporane. A fost unul dintre acei ierarhi invatati care au stralucit nu doar prin lumina rece a eruditiei, ci prin caldura simplitatii si a smereniei, aratandu-se nu numai indreptator credintei, ci si chip blandetelor. 

Pentru prima oara in limba romana, publicam din mostenirea ascetica a acestei personalitati de exceptie o culegere de leacuri duhovnicesti care respira nu pedanterie si uscaciune academica, ci adevarata seninatate si bucurie a trairii in Duhul Sfant. 

Cartea de fata reprezinta editia a treia a volumului "Retetar duhovnicesc sau Doctorie duhovniceasca adunata din lume", aparut pentru prima data la Editura Sophia in 2010.