25%

Karyes, Colina Sfintilor Rafail, Irina, Nicolae


Autor: 
15,00 RON (TVA inclus) 20,00 RON valabil pana la 27 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse

Cartea "Karyes , Colina Sfintilor" este o carte cu totul deosebita, in raport cu alte carti de acest gen. Descoperirea moastelor si a vietilor celor trei sfinti: Rafail, Irina si Nicolae s-a facut pe baza viselor si a vedeniilor cu acesti sfinti. Biserica nu primeste de obicei existenta sfintilor numai pe baza viselor si vedeniilor care este posibil sa nu provina de la Dumnezeu, ci sa fie lucrarea vicleanului diavol. In acest caz este vorba de o exceptie. Scriitoarea Vasiliki Rallis aduce marturia ei si a altor locuitori din tinutul Termis care au avute vise si au fost martori ai descoperirii sfintelor moaste.

Cartea impresioneaza nu numai prin modul in care incet-incet Sfintii Rafail, Nicolae si Irina ii indruma pe locuitorii tinutului Termis sa le afle moastele, dar si prin vietile lor, vieti de mucenici care au indurat nenumarate chinuri din dragoste pentru Hristos. Atat de crunt au fost chinuiti de catre turci, incat te duci cu gandul la martirii din primele secole ale crestinismului. 

Pe langa ei aflam si de alti mucenici contemporani Sfintilor Rafail, Nicolae si Irina (Invatatorul Teodor, familia primarului, mucenita Olimpiada) pe care turcii i-au martirizat.

Toti acesti Sfinti prezentati in carte sunt un dar trimis de Dumnezeu in epoca noastra atat de stearpa, zbuciumata si cufundata in intunericul necredintei si prin exemplul lor putem capata puteri pentru a-L marturisi pe Hristos.

Sfintii Rafail, Nicolae si Irina sunt ca niste stalpi de lumina asezati pe Colina Karyes din Grecia, unde se afla o biserica inchinata lor si unde alearga din ce in ce mai multi credinciosi pentru a le cere ajutorul.

Detalii

Categorii
Autor
Vasiliki Rallis
Editura
Evanghelismos
Autor
Vasiliki Rallis
Editura
Evanghelismos

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review