Interviuri Antiparenting

25,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%
Cum te putem ajuta?

Interviurile Antiparenting, semnate de Ana-Nicoleta Grigore, specialist in cyberbullying, autorul volumului Violenta in context educational, reprezinta un act de pionierat in zona literaturii despre educatie, prin faptul ca isi propun, si reusesc, sa abordeze voci importante
ale lumii academice pentru a le face cunoscute tuturor.
Scopul acestor discutii sincere, pline de intrebari frontale si fara menajamente despre riscurile experimentelor in educatie, este acela de a risipi vraja incantatiilor-parenting, indusa prin seminarii la moda si raspandirea unei literaturi indoielnice, readucand in atentie gravitatea si responsabilitatea actului educational, care revine atat cadrelor didactice, cat si parintilor.
Savatie BAȘTOVOI


Ana-Nicoleta Grigore in dialog cu: Mircea Miclea (Prof. Univ. Dr. la Facultatea de Psihologie si Știinte ale Educatiei, Univ. Babes-Bolyai, Cluj-Napoca), Georgeta Panisoara (Conf. Univ. Dr. la Facultatea de Psihologie si Știinte ale Educatiei, Univ. Bucuresti), Adrian Rosan (Prof. Univ. Dr. la Facultatea de Psihologie si Știinte ale Educatiei, Univ Babes-Bolyai, Cluj-Napoca), Ion Dafinoiu (Prof. Univ. Dr. la Facultatea de Psihologie si Știinte ale Educatiei, Univ. Al.I. Cuza, Iasi), Cristina Gavriluta (Prof. Univ. Dr. la Facultatea de Filosofie si Știinte Social-Politice, Univ. Al.I. Cuza, Iasi), Parintele Ignatie (Episcopul Husilor, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxa Dumitru Staniloae, Univ. Al.I. Cuza, Iasi)


ANTIPARENTING este o reactie la formele de Parenting promovat in randul maselor prin mijloace care tin mai degraba de marketing decat de educatie.

In cateva cuvinte, educatia parentala trebuie sa se bazeze pe reguli, aceste reguli trebuie sa fie putine la numar si in final sa fie aplicate consecvent si consistent.
Prof. Mircea MICLEA,
ex-ministru al Educatiei si Cercetarii