Intarzierile si promisiunile neindeplinite

[1]
25,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Faptul de a intarzia si de a nu-si respecta cuvantul dat reprezinta pentru multi o problema care atrage dupa sine, ca oricare alta problema, nevoia de rezolvare. Inainte de a ne pune intrebarea: Ce este de facut cu iresponsabilitatea?, ar fi bine sa intelegem de unde provine aceasta, fiindca intarzierile si promisiunile neindeplinite nu sunt toate la fel: intentionate sau intamplatoare, constientizate sau neconstientizate, cu urmari grave sau nesemnificative. Pe deasupra, fiecare tip de intarziere si de promisiune neindeplinita poate fi legat de cauze total diferite. Fara o calauza este cu neputinta sa ne descurcam in toate labirinturile acestea.

Obiectivul nostru este cel de a pricepe din ce cauza unii oameni intarzie si nu isi indeplinesc promisiunile. Intr-un fel sau altul, toti suferim din pricina intarzierilor si a promisiunilor neindeplinite, si din acest motiv cartea Olgai Krasnikova este importanta pentru oricine. In urma lecturii ei, putem intelege motivele ascunse ale acestor probleme ce afecteaza intreaga omenire, dar si felul in care putem reduce la minimum efectele lor negative, devenind, totodata, mai toleranti si mai rabdatori cu cei din jur.

Detalii

Brand
Autor
Olga Krasnikova
Editura
Sophia
Autor
Olga Krasnikova
Editura
Sophia

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
MARIANA FIERASCU
19 iun. 2021
Sunt foarte multumita de acest produs, l-as recomanda , ne invata ca nimeni nu e perfect, trebuie doar sa constientizam ce gresim si sa ne dezvoltam calitatile prin modificarea programelor de camp.