Indrumar de spovedanie

9,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Parintele Ambrozie Iurasov, cunoscut inca de pe vremea comunistilor ca un duhovnic cu experienta, a infiintat in anii ’90 la Ivanovo, pe langa Catedrala Intrarea Maicii Domnului in Biserica, o obste de maici.

Ca duhovnic, pune un accent deosebit pe spovedanie, pe legatura sincera si stransa cu fiii duhovnicesti, pe indeplinirea poruncilor evanghelice, neacceptand atitudinea calduta fata de mantuire a crestinilor de azi. Predicator talentat, este invitat in cadrul unor emisiuni crestine radiofonice si televizate; se remarca printr-o bogata activitate publicistica pe teme apologetice, catehetice si omiletice.

Este binecunoscut in mediul bisericesc rus, putand fi numit un Parinte Cleopa al Rusiei de astazi.

Prin scrierea de fata, parintele Ambrozie pune la dispozitia cititorului indrumari simple si precise pentru o cat mai deplina vindecare si curatire sufleteasca prin Sfanta Taina a Spovedaniei: recunoasterea bolilor sufletesti ce ne macina, deschiderea fata de duhovnic si infrangerea falsei rusini sunt tratate limpede, practic, pe intelesul tuturor. O carte de capatai despre unul din temeiurile esentiale ale vietii duhovnicesti: impacarea cu Dumnezeu prin marturisirea pacatelor.

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Parintele Ambrozie Iurasov
Editura
Sophia
Autor
Parintele Ambrozie Iurasov
Editura
Sophia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review