10%

In legatura cu Cerul

10,80 RON 12,00 RON valabil pana la 11 iun.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cum te putem ajuta?

Cei mici au acea minunata curatie a primei copilarii, incat toate gesturile lor par o gingasa rugaciune de slava adusa lui Dumnezeu. Pe masura ce cresc, incet si cu dragoste, ei trebuie adusi la deprinderea rugaciunii constiente. Cartea de rugaciuni In legatura cu Cerul vine in intampinarea acestei nevoi. 

O introducere de cateva pagini, ca o poveste, insotita de ilustratii deosebit de sugestive, le deschide celor mici perspectiva frumoasa si animata a Cerului. Minunata lume nevazuta le trezeste in mod firesc dorinta explorarii. Chipul iubitor al Domnului Hristos, redat cu atata gingasie de ilustratoarea Cristina-Diana Enache, ii intampina si ii atrage pe cei mici, care sunt indemnati sa-L pastreze mereu ca pe un Prieten bun. Legatura cu aceasta lume minunata a Cerului se face prin rugaciune. 

Rugaciunile alese sunt predominant in versuri, in general scurte, incat sa fie receptate de cei mici usor si cu placere. Volumul cuprinde si poezii-rugaciuni ale poetei Florica Batu Ichim. 

Cartea depaseste formatul clasic al cartilor de rugaciuni, aducand noutati si surprize. E bogat decorata cu ilustratii si jocuri de culori decorative; contine sugestii inedite. 

Detalii

Categorii
Brand
Autor
#
Editura
Agaton
Autor
#
Editura
Agaton

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review