Fiecare om este nascut pentru Cer - Sfantul Inochentie al Penzei


Autor: 
20,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Sfantul Inochentie al Penzei a trecut tanar la cele vesnice, fara sa piarda nici o clipa din cei 35 de ani pe care i-a petrecut pe acest pamant. A scris, a propovaduit, s-a nevoit, a indurat prigoana si a pastorit, urmand indeaproape marilor Parinti care au slujit Bisericii ca ierarhi, marturisitori si invatatori. Unul dintre cei mai invatati ierarhi ai vremii sale, a fost si unul dintre cei mai ascetici, dar si dintre cei mai smeriti si blanzi. Cu toate ca a pastorit ca arhiereu numai patru luni, pomenirea lui a ramas nestearsa in eparhia slujirii sale, ca a unuia ce a fost cu adevarat dreptar credintei si chip blandetelor. 
Cartea de fata aduce pentru prima data la indemana cititorilor romani o parte din mostenirea de buna mireasma duhovniceasca a acestui sfant putin cunoscut la noi, cuprinsa in scrisori si cuvinte de invatatura, in care fiecare crestin, fie el mirean sau monah, va gasi negresit folos pentru suflet, mangaiere in incercari, raspuns pentru problemele si cautarile sale duhovnicesti. 

Cartea de fata reprezinta editia a doua a volumului "Viata care urca la cer. Invataturile unui sfant tanar", aparut pentru prima data la Editura Sophia in 2012. 

Produse recomandate

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Sfantul Inochentie al Penzei
Editura
Sophia
Autor
Sfantul Inochentie al Penzei
Editura
Sophia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review