Fata cu elefant. Poveste de impacat indragostitii - Ieromonah Savatie Bastovoi


Autor: 
25,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

O poveste suprarealistă încărcată de simboluri și jocuri de imaginație, unde visele copilăriei devin realitate. Prințul‑pe‑cal‑alb există, elefanții zboară și tot ce‑ți dorești se întîmplă. O înșiruire plină de poezie, suspans și răsturnări imprevizibile ce transformă lectura într‑un joc de emoții răscolitor.


Marile mituri legate de iubire, pierderea inimii și a propriei identități în dorința oarbă de a‑l regăsi pe cel iubit sînt scrise în cheie infantilă, plină de naivități diafane și dialoguri caraghioase, care te fac să rîzi și să plîngi, în care se va regăsi oricine a fost îndrăgostit măcar o dată.


''Este o carte proaspătă și colorată, la propriu și la figurat, scrisă în stilistica primelor mele cărți: „Elefantul promis” și „Iepurii nu mor”, mai exact a pasajelor lirice, oarecum suprarealiste, din acest roman. Am comis cartea la Oricova, dorind să-mi vîntur capul de șantierul aflat în lucru – am scris și am pictat în același timp cu deplină libertate, un joc, nelipsit de profunzime, care mi-a amintit de vremea cînd lumea credea în prinți și plîngea în pernă răsfoind vreo carte cu desene.

Nu vă spun mai multe. Sper să vă placă.''        


Savatie Baștovoi


PAGINI:72
FORMAT:12X15 CM+32 ACUARELE

Detalii

Brand
Autor
Ieromonah Savatie Bastovoi
Editura
Cathisma
Autor
Ieromonah Savatie Baștovoi
Editura
Cathisma

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review