Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor - Konstantin V. Zorin

[1]

Autor: 
24,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

In ce fel ne influenteaza genele soarta? De ce pacatele stramosilor se reflecta negativ asupra sanatatii si bunastarii urmasilor? Cartea pe care, draga cititorule, o tii in maini este dedicata tocmai acestor intrebari. Temele cartii sunt prezentate din doua puncte de vedere: spiritual si medical. De aceea, textul are multe citate din Sfintii Parinti si argumentari din diverse publicatii stiintifice.

Problemele expuse in paginile cartii nu sunt doar un material pentru discutii interesante intre oameni care filosofeaza, ci chestiuni care ating cele mai ascunse unghere ale inimilor noastre, care ne apar in cele mai amare si vulnerabile momente ale vietii. Temeinica cercetare a cauzelor si mecanismelor acestor probleme este completata cu metode spirituale concrete de vindecare, cu ajutorul carora putem elimina sau cel putin diminua efectul vatamator al ereditatii negative.

Konstantin V. Zorin

Detalii

Brand
Autor
Konstantin V. Zorin
Editura
Sophia
Autor
Konstantin V. Zorin
Editura
Sophia

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
E
Emanuela
06 oct. 2022
E o carte pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o citească. Te face sa înțelegi cât ești de responsabil pentru viata ta și cum acțiunile și modul tău de viata se răsfrâng asupra urmașilor. Totodată ne ajuta sa ne înțelegem mai bine strămoși, pornind chiar de la Adam și Eva.