Dracula in Carpati


Autor: 
60,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Cel mai tradus scriitor roman din toate timpurile, Constantin Virgil Gheorghiu (1916-1992), s-a nascut in Razboieni, Neamt. Dupa studii de litere si filosofie la Bucuresti, iar mai apoi de teologie la Heidelberg,, va alege calea exilului, stabilindu-se, in 1948, in Franta. Rasunatorul sau roman Ora 25 este considerat, alaturi de Minunata lume noua a lui Aldous Huxley ori 1984 a lui George Orwell, una dintre cele mai importante carti ale secolului al XX-lea.

Prin Dracula in Carpati, o carte uluitoare, ramasa in manuscris pana astazi, in care autorul se intrece pe sine ca romancier,, Constantin Virgil Gheorghiu isi incununeaza practic opera de scriitor al exilului romanesc, inceputa in 1949 cu Ora 25.

Un irlandez, lucrand la o teza de doctorat despre Dracula pe care urma sa o sustina la Universitatea din Chicago, pleaca intr-o calatorie de documentare in Carpati, sperand ca cercetarile sale vor lamuri multe dintre necunoscutele vampirologiei. In putina vreme, tihna meleagurilor moldave ii va schimba cursul vietii. O serie de rapoarte ale autoritatilor din zona Petrodavei, ce semnaleaza cazuri incredibile de invieri din morti, intr-o nebuloasa a anchetelor cu o multime de necunoscute, va conduce insa la reluarea cercetarilor dintr-o cu totul alta perspectiva¦

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Virgil Gheorghiu
Editura
Sophia
Autor
Virgil Gheorghiu
Editura
Sophia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review