Din cetatea lui Tu in cetatea Cerului - Mersine Vigopoulou

[1]

Autor: 
25,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

Cea dintai carte a mea , Din cetatea lui Eu in cetatea lui Tu, mi-a oferit adeseori ocazia sa ma regasesc alaturi de copii. Astfel am putut constata ca ei au indragit asa de mult pe eroii cartii, incat mi-au cerut si continuarea ei. Acest gand m-a insotit ani in sir, dar intre timp experiente noi m-au condus la scrierea altor povestiri.

Cartea parintelui Paisie "Patimi si virtuti", impreuna cu o alta carte de Dumnezeu inspirata Scara Sfantului Ioan Sinaitul mi-au starnit in cele din urma dorinta de a continua povestea Cetatii lui Tu. Scara a fost scrisa pentru a ajuta pe monahi sa castige Raiul. Mi-am adus aminte de asemenea ca parintele Paisie zicea: Poruncile sunt aceleasi si pentru mireni si pentru monahi, caci unul este si Raiul!. Astfel am decis sa imbin intelepciunea si sfaturile cuprinse in cele doua carti, alcatuind o scara a virtutilor pe care sa urce copiii din epoca noastra moderna.

Tinta vietii noastre duhovnicesti de altfel nu este numai sa gasim Cetatea lui Tu, ci sa ne luptam cu toata daruirea ca sa ne biruim patimile si toate slabiciunile noastre, valorificandu-ne darurile cu care ne-a inzestrat Dumnezeu pe toti. Numai astfel vom putea ajunge in Cetatea Cereasca.

Detalii

Brand
Autor
Mersine Vigopoulou
Editura
Egumenita
Autor
Mersine Vigopoulou
Editura
Egumenita

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
G
Gabriel
16 dec. 2021
O carte extraordinara pe care o citim bucuriilor noastre, in care ne regasim noi cei mari, dar si copilul din noi, o carte de calitate la un pret minim, produs pe care il recomand cu tot dragul