Diavolul este politic corect - Ieromonah Savatie Bastovoi

[2]

Autor: 
30,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Cartea "Diavolul este politic corect'', este un roman SF al Ieromonahului Savatie Bastovoi.
 
Actiunea romanului se deruleaza intr-un viitor neprecizat, insa deloc indepartat, iar povestea are un fir usor de urmarit. Personajul principal, Iacob Kohner, un adult in varsta de 40 de ani, isi castiga existenta jucand in reclame si isi pierde timpul utilizand diferite retele de socializare. Cu toate acestea, eroul cartii nu este asemenea celorlalti, fiindca viseaza cu ochii deschisi sa se elibereze de automatismele sociale si sa isi canalizeze preocuparile spre altceva. Momentul in care mama sa a fost eutanasiata conform legii, la implinirea varstei de 65 de ani, si i-a lasat mostenire o Biblie, viata i s-a schimbat in mod exceptional.
 
Iacob, personajul principal al romanului "Diavolul este politic corect'' se fixeaza in invataturile Bibliei si se bucura de prietenia sincera a unui tip cu care are multe puncte comune si intelegand mutilarea sistematica a umanitatii prin intermediul tehnologiei si al Internetului, Iacob are privilegiul de a cunoaste un batran, care va suplini rolul unui parinte calauzitor si ii va influenata fundamental cursul vietii. Botezat si cu sufletul aproape de Dumnezeu, eroul intelege ca forta motrice a umanitatii este credinta si trairea crestina.
 
In Cartea "Diavolul este politic corect" Ieromonahul Savatie Bastovoi a surprins perfect punctele nevralgice si sensibile ale societatii (prin referiri explicite la anomaliile devenite astazi articole de lege), si reuseste sa mentina drept valoare optimismul, de o profunda intensitate crestina, chiar daca imoralitatea societatii atinge cote alarmante.


Detalii

Brand
Autor
Ieromonah Savatie Bastovoi
Editura
Cathisma
Autor
Ieromonah Savatie Bastovoi
Editura
Cathisma

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
L
Laura Coseraru
17 ian. 2022
Recomand.
C
Claudia Serban
05 feb. 2021
Am citit aceasta carte impreuna cu sotul meu in urma cu cativa ani si iata ca ne apropiem de ceea ce mai demut credeam ca va fi imposibil...cu toate restictiile, cu toate marseviile ghicite de politica mondiala.