Despre rugaciune


Autor: 
7,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Cu insemnari despre unirea omului cu Dumnezeu prin Taina Sfintei Impartasanii 

Sfantul Ioan Maximovici (1896-1966) este cinstit de catre credinciosii ortodocsi din lumea intreaga ca unul dintre marii sfinti contemporani, proslavit de Dumnezeu prin harisma de a tamadui sufleteste si trupeste pe toti cei care ii cer ajutor, aducand prin puterea iubirii lui Hristos mangaiere sufleteasca, raspuns grabnic la framantarile oamenilor si ajutor in marile nevoi si rascruci ale vietii. 
Scrierea de fata, de curand descoperita, nu a vazut pana acum lumina tiparului in limba romana; cuprinse in ea sunt pretioase invataturi ale sfantului nevoitor si mare facator de minuni al veacului XX despre esenta rugaciunii si despre felul cum trebuie sa ne rugam pentru a fi auziti de Domnul. 

Pentru ca un crestin sa primeasca intotdeauna ajutor plin de har de la Dumnezeu trebuie sa se afle in necurmata impartasire cu Cel Preainalt si intotdeauna in legatura cu lumea de Sus. Mijlocul pentru aceasta este rugaciunea. Rugaciunea este convorbirea omului cu Dumnezeu, o convorbire plina de evlavie a sufletului omenesc cu Ziditorul sau.(Sfantul Ioan Maximovici) 

Detalii

Brand
Autor
Sf. Ioan Maximovici
Editura
Sophia
Autor
Sf. Ioan Maximovici
Editura
Sophia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review