Despre felurite probleme de credinta si viata. Leacuri pentru tulburari, luminari pentru nedumeriri - Sfantul Teofan Zavoratul

[1]

Autor: 
30,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Culegerea de fata a fost alcatuita din propriile scrisori chiar de catre Sfantul Teofan Zavoratul, ca o combinatie optima de invataturi ascetice adresate atat monahilor, cat si mirenilor. Printre temele tratate in ea se numara: lupta impotriva enervarii, a mandriei, a imprastierii, oboselii si plictiselii la rugaciune, a slabirii vointei, a racelii sufletesti, a iubirii de stapanire, a osandirii si vorbirii de rau, a nesimtirii, a autocompatimirii; impartasirea cu vrednicie; savarsirea corecta a pravilei de rugaciune; discernamantul duhovnicesc; pazirea de inselare; pastrarea linistii sufletesti in neplaceri; postirea; rugaciunea mintii.

Abordand un spectru larg de probleme fundamentale, atat teoretice, cat si practice, ale vietii duhovnicesti, aceasta carte isi merita locul in biblioteca oricarui crestin ortodox.

Spre mai marele folos al cititorilor, editia de fata, revizuita si prescurtata, pastreaza din precedenta numai acele texte pe care le-am considerat a fi de maxima importanta.

Produse recomandate

Detalii

Brand
Autor
Sfantul Teofan Zavoratul
Editura
Sophia
Autor
Sfantul Teofan Zavoratul
Editura
Sophia

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
S
Sorina
26 apr. 2022
Recomand,pentru dobândirea virtutilor