20%

Cuviosul Paisie Aghioritul. Marturii ale inchinatorilor - Nicolae Zurnazoglu

[1]

Autor: 
52,00 RON (TVA inclus) 65,00 RON valabil pana la 30 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse

Parintele Paisie Aghioritul este unul dintre cei mai iubiti parinti care au trait in Sfantul Munte, a carui faima a depasit cu mult hotarele Greciei. La Parintele Paisie veneau pentru a cere sfat si binecuvantare oameni din cele mai diferite colturi ale lumii: Australia, America, Canada, Germania, Rusia, Romania, Franta, Africa. Toti plecau bucurosi si impacati sufleteste dupa o intalnire cu parintele.

Nicolae Zurnazoglu prezinta in cartea "Cuviosul Paisie Aghioritul. Marturii ale inchinatorilor" experientele sale personale dar si povestiri ale celor care fiind in situatii deosebit de grave, l-au rugat pe Parintele Paisie sa-i ajute in rezolvarea problemelor care pareau imposibil de rezolvat. Vindecari de cele mai grele boli, salvari miraculoase din accidente mortale, intoarcerea la credinta a celor mai putin credinciosi sunt minuni care s-au petrecut in zilele noastre si prin care Dumnezeu vrea sa ne arate ca in marea sa dragoste fata de oameni ne trimite alesii sai pentru a ne conduce spre Imparatia Cerurilor.

Astazi, multi credinciosi au evlavie si se roaga Parintelui Paisie ca unui sfant.

Detalii

Autor
Nicolae Zurnazoglu
Editura
Evanghelismos
Autor
Nicolae Zurnazoglu
Editura
Evanghelismos

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
D
Diana
30 apr.
O carte foarte folositoare. Am împrumutat-o acum câțiva ani de la un prieten și am citit-o pe nerăsuflate. Acum am achiziționat-o pentru că trebuia neapărat s-o am în biblioteca mea. O recomand tuturor.