Cum sa te pretuiesti pe tine insuti si cum sa iti pretuiesti aproapele. In fata lui Dumnezeu - David L. Fontes

[5]

Autor: 
25,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Una dintre cauzele principale ale problemelor psihologice si emotionale a reprezentat-o dintotdeauna faptul ca omul nu cunoaste, in adancul inimii sale, care este, cu adevarat, valoarea sa inaintea Creatorului nostru. Sfantul Duh ne va spune intotdeauna adevarul despre noi, daca I se va acorda aceasta sansa. Aceasta cunoastere nu este atat cognitiva, cat intuitiv-duhovniceasca. Depaseste cuvintele sau conceptele, este pur si simplu cunoastere. De fapt, aceasta cunoastere nu provine din gandurile noastre rationale sau din emotii, si nici de la ceilalti: provine din experienta noastra personala, din ceea ce putem numi revelatie spirituala sau descoperire, din atingerea interioara a Celui ce ne-a creat. Cu cat sporim in asemanarea cu Dumnezeu, cu atat intelegem mai bine cat de pretiosi suntem pentru El.

Aceasta carte ne va ajuta in nenumarate feluri: mai intai, in a intelege cat de important este sa constientizam cat de pretiosi suntem inaintea Creatorului; in al doilea rand, in a invata cum sa ajungem la acea cunoastere duhovniceasca in inima noastra; si in al treilea rand, in a invata sa ii pretuim pe cei din jurul nostru, incepand cu cei din propria noastra casa, cu aceeasi masura dumnezeiasca cu care ne pretuieste pe noi Tatal ceresc.

Detalii

Brand
Autor
David L. Fontes
Editura
Sophia
Autor
David L. Fontes
Editura
Sophia

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 5 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Alina
28 dec. 2021
Mulțumită de această carte și sunt bucuroasă ca am făcut această alegere 🙏
I
Iovanovici Angelia
13 dec. 2021
Editura Psihoterapia Ortodoxă exact ce avem nevoie în secolul 21.
D
Dumitru Aurelia
02 dec. 2021
Cartea este o binecuvântare .
A
Alexandra
17 mai 2021
Cartea este o absolută binecuvântare! Este miere pentru suflet și minte! O recomand cu toată inima! A fost dragoste la prima pagină!❤️
A
Alina Borza
01 feb. 2021
E o carte pentru găsirea echilibrului interior și cu cei din jur