Cum sa ne schimbam in bine. Un preot, un psiholog, un plan - Nicholas G. Louh

[1]

Autor: 
35,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Nicholas Louh (doctor in teologie) si Roxanne Louh (doctor in psihologie), sot si sotie, ne propun prin volumul de fata cateva solutii la problemele din viata de zi cu zi a crestinilor. Obiectivul lor este de a ne ajuta sa ne schimbam in bine viata, evidentiind, prin conlucrarea teologiei cu psihologia, cateva strategii propice aspiratiilor crestine, pentru a ne oferi temelia necesara unei vieti cat mai aproape de chemarea pe care ne a adresat o Dumnezeu. Cum sa aducem in viata noastra linistea? Cum sa evitam stresul? Cum sa deprindem rugaciunea? Cum sa nu cautam vinovati? Cum sa devenim rabdatori? Cum sa cerem ajutor? Cum sa ne pazim gandurile? La aceste intrebari dar si la multe altele gasim in acest volum raspunsuri intemeiate pe pregatirea teoretica si pe experienta bogata a autorilor.
Cartea Cum sa ne schimbam in bine. Un preot, un psiholog, un plan ne incurajeaza sa evitam gandirea in alb si negru, generalizarile excesive, amplificarea detaliilor negative, concluziile pripite, judecatile emotionale, perspectivele catastrofice; ne invata, de pilda, sa distingem vinovatia folositoare de cea distructiva, sa ne depasim ideile preconcepute, sa acceptam ca vom trece si prin perioade grele, sa ne rezolvam disputele in mod eficient. 
Prin intermediul acestei carti, autorii ne indeamna si neindoielnic ne vor ajuta sa pornim cu mult curaj pe calea schimbarii in bine a vietii noastre.

Detalii

Brand
Autor
Nicholas G. Louh
Editura
Sophia
Editura
Sophia
Autor
Nicholas G. Louh

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
Marinete Ana Mirabela
15 oct.
Este o carte extraordinara, cu foarte multe învățăminte folositoare, scrisă intr-o maniera care sa ajungă la suflet. Recomand!