Cum sa ne rugam ca sa ne asculte Dumnezeu rugaciunea

10,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%
Cum te putem ajuta?

Cuprinsi de vifornita necazurilor vietii si a relelor patimiri, nu vom avea cum sa rezistam daca nu vom cere ajutorul lui Dumnezeu. Omul este slab, insa cu Dumnezeu el devine puternic. Omul este fara de cale, insa rugaciunea il conduce la Hristos. Omul este muritor, insa intru Hristos el dobandeste viata vesnica. Rugaciunea este asemenea dreptei celei puternice parintesti, care ne conduce la Cer fara nici un fel de primejdie de cadere. Rugaciunea este ca o imbratisare gingasa de maica, care ne incalzeste sufletul cu dragostea de Dumnezeu si de aproapele. Rugaciunea este impartasirea noastra cu darurile Sfantului Duh.

Insa putem noi oare sa ne rugam drept? Se spune ca a te ruga e cea mai mare arta in viata duhovniceasca. Ca de indata ce te-ai rugat cum se cuvine, esti ascultat de Dumnezeu si rugaciunea ta e implinita...

Tot ceea ce va preocupa despre rugaciune , despre aceasta convorbire intima a ­sufletului omenesc cu Dumnezeu , veti afla expus in cuvinte scurte si limpezi in aceasta carte. Ca zalog al veridicitatii continutului ei este Dreapta Credinta.