Cum sa ne purtam cu fiul adolescent

8,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%
Cum te putem ajuta?

Multi cunosc expresia Fericitului Augustin: Iubeste si fa ce vrei. In realitate, ea trebuie judecata astfel: Iubeste-L pe Dumnezeu si fa ce vrei. Aceasta poate sa devina deviza cea buna si pentru cei care se straduiesc sa-i indrepte pe calea crestina pe adolescenti.

Mame si tati, sa nu se tulbure inimile voastre inaintea purtarii neevlavioase a fiului vostru in perioada adolescentei, sa nu fie aceasta pricina a pierderii dragostei voastre catre el! Sa nu lasati loc urii, rautatii si, Doamne, fereste!, blestemului! Sfintii Parinti spun ca satana nu se da inapoi de la nimic in atacurile sale asupra omului si ca el se retrage doar atunci cand vede dragoste. Nu stingeti dragostea crestina fata de fiul ratacitor, rugati-va pentru el, caci prin rabdarea voastra va veti castiga sufletele voastre¦

Sarcina parintilor in aceasta perioada grea este sa nu-l lase pe fiul lor singur, ci sa pazeasca dragostea fata de el chiar si atunci cand raceala instrainarii patrunde in inima sa.

Cartea de fata este un indrumar pretios pentru parintii care au fii la varsta adolescentei. Citind-o, nadejdea lor in privinta viitorului copiilor, aflati in cea mai sensibila perioada a vietii lor, isi va afla cu siguranta un bun temei.

Detalii

Categorii
Brand
Autor
#N/A
Editura
De Suflet
Autor
#N/A
Editura
De Suflet

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review