10%

Cum sa ne crestem copiii. Calea spre desavarsita bucurie

18,00 RON 20,00 RON valabil pana la 31 oct.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cum te putem ajuta?

Daca despre viata calugareasca exista o bogata literatura patristica, care vorbeste neincetat despre lupta calugarilor, dimpotriva, experientei duhovnicesti a mirenilor, mai ales in ceea ce priveste educatia copiilor, i se rezerva un loc secundar.

Care trebuie sa fie punctul esential in educatia unui copil?

Unele mame acorda cu precadere mare atentie hranei bogate si sanatatii copiilor lor. Altele se straduiesc sa le dea o educatie adecvata. A treia categorie isi concentreaza toate eforturile in a dezvolta la copii lor talente si vor sa vada in ei muzicieni si pictori talentati sau savanti renumiti.

Parintii crestini ar trebui sa aiba un alt ideal. In primul rand, ei trebuie sa se ingrijeasca in a-si creste copiii in credinta statornica, spre a fi madulare vii ale Bisericii, ca Hristos sa ia chip in sufletele lor (Gal. 4,19), iar ei sa-l iubeasca mai presus de orice pe Dumnezeu si pe aproapele ca pe sine insusi (Mt. 22, 37-40), iar scopul vietii sa fie dobandirea Duhului Sfant (din invataturile Cuviosului Serafim).

Daca parintii vor respecta toate acestea, celelalte - talentul, sanatatea - se vor adauga; dupa cum spune Insusi Mantuitorul: Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua (Mt. 6, 33)

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review